Zakaži posetu
PREUZMI BROŠURU

Lako do uspešne proizvodnje u Srbiji

Lako do uspešne proizvodnje u Srbiji

Preduzeća koja se bave proizvodnom delatnošću u Srbiji imaju mogućnost da postanu deo industrijskog parka Pobeda, moderne platforme koja obezbeđuje sve preduslove za uspešno poslovanje.

Mnoge etablirane i rastuće kompanije prepoznale su ovaj industrijski park kao mesto za brzo i komforno pokretanje i upravljanje proizvodnjom u Srbiji.

Pobeda je savršeni izbor za svaki tip i fazu proizvodnje imajući u vidu fleksibilnost i raznovrsnost objekata dostupnih za zakup, kao i mogućnost realizacije namenskih rešenja uz uslugu kompletnog projektnog upravljanja.

KOME JE NAMENJEN INDUSTRIJSKI PARK POBEDA?

Ukoliko želite da smestite svoju proizvodnju u odgovarajuće okruženje, a potreban vam je i prostor za skladištenje i administraciju – park Pobeda vam nudi sve to, kao i mogućnost proširenja kapaciteta u skladu sa potrebama vaše proizvodnje.

Značajna prednost koju možete da ostvarite ako smestite svoju proizvodnju ovde jeste smanjenje troškova i do 30% uz korišćenje većih kapaciteta. Sve to po garantovano istoj ceni osnovnih troškova za sve vreme trajanja ugovora.

PREMIJUM LOKACIJA

Strateška pozicija industrijskog parka Pobeda u Petrovaradinu, na svega 3 km od centra Novog Sada i u blizini graničnih prelaza sa Hrvatskom, Mađarskom i Rumunijom, obezbeđuje odličnu saobraćajnu povezanost sa celom Srbijom i brojnim evropskim gradovima. Za vaše poslovanje to znači efikasniji i produktivniji rad sa partnerima u zemlji i u inostranstvu.

Osim toga, Novi Sad koji zajedno sa širom gradskom zonom broji 400.000 stanovnika, omogućava brz pristup radnoj snazi i laku dostupnost stanica javnog prevoza.

VELIKI RAZVOJNI POTENCIJAL

Industrijski park Pobeda se prostire na 38 hektara i nudi mogućnost zakupa različitih tipova objekata, a pored toga poseduje i 17 hektara zemljišta za dodatnu izgradnju prema vašim proizvodnim potrebama, po sistemu ključ-u-ruke. Pored toga što vam omogućava da na istom mestu organizujete proizvodnju, skladištenje robe i administraciju, Pobeda vam pruža i jedinstvenu mogućnost da širite kapacitete u skladu sa vašim poslovnim razvojem.

FLEKSIBILNA ORGANIZACIJA PROSTORA

Park Pobeda nudi prilagođavanje postojećih objekata ili izgradnju novih prema vašim potrebama. Energetski izvori se postavljaju na mesta po vašoj želji, tako da svi proizvodni procesi budu maksimalno efikasni.

Uz sve pogodnosti koje vam omogućava park Pobeda – uštedećete resurse, vreme i dobićete najbolje prostorno rešenje za svoj biznis.

POUZDANA INFRASTRUKTURA

Kada su u pitanju mogućnosti razvoja u okviru parka, mnoge uspešne kompanije su se opredelile za Pobedu zbog mogućnosti širenja kapaciteta kao i pouzdane infrastrukturne mreže koja pogoduje svim tipovima industrijske i proizvodne delatnosti.

U halama visine od 6-11m na raspolaganju su vam:

  • – Voda, industrijska struja, prirodni gas
  • – Hidrantska protivpožarna mreža
  • – Industrijski podovi pogodni za sve tipove proizvodnje
  • – Šleperska vrata
  • – Kranovi unutar hala
  • – Pristupne saobraćajnice

ZAJEDNO U NOVE POBEDE

Ono što ovaj industrijski park izdvaja od drugih jeste snažna saradnja i partnerski odnos sa članovima poslovne zajednice industrijskog parka Pobeda. Jaka mreža partnera sa kojima uspešno sarađujemo na brojnim projektima, neprestano se razvija i širi.

Uselite svoju proizvodnju u industrijski park Pobeda i uverite se koliko pouzdana platforma, partnerski odnos prema klijentima i moć zajednice doprinose efikasnijem i prosperitetnijem poslovanju.